13 naravnih sestavin 

Plačilo je mogoče po povzetju, s Paypalom ali s kreditno kartico. 

Med mnogimi zadovoljnimi uporabniki gela Veneks Forte tudi kuharska mojstrica Alma Rekič

"Nisem mogla verjeti, da je njegovo delovanje tako močno. Odkar ga uporabljam, nisem imela še nobenega krča. Všeč mi je, ker se ne masti, ker se hitro vpije in ker bolečine v hipu 'ohladi'." pravi vrhunska slaščičarka in chefinja Alma Rekič.

13 naravnih sestavin

Edinstvena kombinacija 13 skrbno izbranih in preverjenih sestavin, ki v skupni sinergije dosežejo tisti res najboljši učinek.

Airless sistem

Posebna embalaža na podlagi patentiranega Airless sistema zagotavlja vedno enako učinkovitost.

Vrhunska formula

Edini gel na tržišču, ki se ob nanosu ne lepi in ne povzroča neprijetnega občutka, hkrati se enostavno spere z rok.

Med mnogimi zadovoljnimi uporabniki gela Veneks Forte tudi kuharska mojstrica Alma Rekič

"Nisem mogla verjeti, da je njegovo delovanje tako močno. Odkar ga uporabljam, nisem imela še nobenega krča. Všeč mi je, ker se ne masti, ker se hitro vpije in ker bolečine v hipu 'ohladi'." pravi vrhunska slaščičarka in chefinja Alma Rekič.

13 naravnih sestavin

Edinstvena kombinacija 13 skrbno izbranih in preverjenih sestavin, ki v skupni sinergije dosežejo tisti res najboljši učinek.

Airless sistem

Posebna embalaža na podlagi patentiranega Airless sistema zagotavlja vedno enako učinkovitost.

Vrhunska formula

Edini gel na tržišču, ki se ob nanosu ne lepi in ne povzroča neprijetnega občutka, hkrati se enostavno spere z rok.

Preverjena kakovost

Potrjujemo, da je ob redni uporabi izdelek Veneks Forte varen. Njegova sestava je skladna z uredbo EC 1223/2009 in z vsemi njenimi prilogami. Certifikat o varnosti gela Veneks Forte si lahko preberete na spodnji povezavi.

Ocenjevalec varnosti: Matej Strelec, MPharm

NARAVNA REŠITEV PROTI KRČNIM ŽILAM

Gel Veneks Forte vsebuje kombinacijo učinkovin (naravnih sestavin), kot je na tržišču še ni. Deluje na vse možne ravni preprečevanja krčnih žil (estetski izgled, spremljajoče bolečine, krči, srbenje).

 

Vsebuje rastlinske ekstrakte, aktivna olja ter eterična olja, ki skupaj dosežejo sinergično delovanje, ki je dosti močnejše od posameznih sestavin.

BOLEČINE

OTEKANJE

MIŠIČNI KRČI

VNETJE NOG

CELULIT

"Mislila sem, da so krčne žile samo estetska težava. Ko sem brala o bolezni krčni krčnih žil sem si dejala, to pa ja ni bolezen. Skratka, nisem se obremenjevala z videzom, niti me niso preveč motile. Zato tudi nisem ukrepala. Vse dokler niso krčne žile postale boleče, že po nekaj urah budnosti je moja leva noga izrazito otekla, nogavice so mi postale preozke in ves čas me je zbadalo v nogah. Sedaj mi je žal da nisem ukrepala prej. Mi je pa veneks zelo zelo pomagal. In priporočam ga vsem, še predno se pojavijo bolečine."

Marjana, 40 let

veneks forte

krčne žile in težave, ki nastopijo z njimi

Marsikdo si krčne žile predstavlja le kot estetski problem, nekaj kar je mogoče zakriti z dolgimi rokavi in hlačnicami, a krčne žile v veliko primerih lahko vodijo do še večjih in toliko hujših težav. Pojavijo se:

 • bolečine v nogah
 • otekanje nog
 • srbenje kože
 • izstopanje žil
 • izrazite modrice
 • vidno odebeljene žile
 • mišični krči
 • vnetje nog
 • celulit

Vsaj petina prebivalcev Slovenije v svoji zreli življenjski dobi (nekje med 30. in 65. letom starosti) se v svojem vsakdanjiku srečuje s krčnimi žilami in težavami, ki nastopijo ob le-teh.

DEJAVNIKI, KI VPLIVAJO NA POJAV KRČNIH ŽIL:

Dedni zapis

Kajenje

Prekomerno sedenje

Nosečnost

Staranje

Prekomerna

telesna teža

REČITE NE KRČNIM ŽILAM ŠE DANES!

veneks forte

REŠITEV: GEL ZA KRČNE ŽILE

Enostavna rešitev v obliki pršila z izjemnim učinkom! Gel Veneks Forte kot nov način reševanja težav, ki nastopijo s pojavom krčnih žil. Gel namreč ne bo le odpravil težave na površini in poskrbel, da krčne žile ne bodo več tako opazne, ampak bo s svojo edinstveno kombinacijo skrbno izbranih, naravnih sestavin deloval globinsko in pomagal tudi pri bolečinah, vnetjih in nabiranju tekočine, ki so zelo pogoste ob pojavu krčnih žil.

KAKO VAM BO VENEKS POMAGAL?

 • blagodejno deluje ob oteklih, težkih in bolečih nogah
 • spodbuja cirkulacijo
 • deluje protivnetno
 • zmanjša videz izbočenih in opaznih žil
 • izboljša videz kože
 • obnavlja poškodovane in popokane žilice
 • zmanjša pojav mišičnih krčev
 • pomirja srbečico in razdraženost kože
 • zmanjša celulit - izboljša videz kože

Vse to brez dragih laserskih posegov, brez strahu pred operacijo. 

Na popolnoma enostaven in naraven način.

"Cenjene bralce vljudno prosimo, da začnejo ukrepati TAKOJ (predvsem tudi moški), ko se krčne žile pojavijo. Neukrepanje lahko namreč vodi v bolečine in druge neprijetnosti. Prosimo vas, vzemite si k srcu, vedno je bolje preprečiti, kot zdraviti." dr. med. specialist žilne kirurgije in urologije Milan Pavlović.

"Ne, krčne žile niso le tegoba moje babice!"

Alma je že pri 22. letih občutila precej težke noge, postopno pa so se občutku teže pridružili še boleči krči. »Obnašali so se, kot da bi hoteli tekmovati z mano – bolj kot sem napredovala v karieri, bolj so bili moji krči boleči in pogostejši. Kmalu so krčne žile postale vidne na obeh nogah, 'drevesno poslikavo' obeh nog pa so spremljale še vedno hujše bolečine.«

»Še vedno iščem rešitve, da si pomagam ali vsaj olajšam bolečine. Krčnim žilam vsekakor ne bom dopustila, da mi vzamejo strast do kulinarike! Prijateljica, ki prisega na naravno zdravljenje, mi je pred enim tednom prinesla gel za krčne žile Veneks forte. Nisem mogla verjeti, da je njegovo delovanje tako močno. Odkar ga uporabljam, nisem imela še nobenega krča. Všeč mi je, ker se ne masti, ker se hitro vpije in ker bolečine v hipu 'ohladi'."

HITRO DELOVANJE IN ENOSTAVNA UPORABA

Gel se hitro vpije v kožo in začne delovati takoj. Prvi rezultati bodo občutni in vidni že po par dneh uporabe. 

 

UPORABA: gel zjutraj in pred spanjem s krožnimi gibi, od spodaj navzgor, vmasirajte na želena mesta. Priporočeno je pred uporabo kožo umiti z milom in vodo, da se predhodno odstrani dodatna umazanija. Po uporabi si umijte roke.

Za najboljše rezultate je potrebna redna in neprekinjena uporaba dlje časa. Zelo priporočamo uporabo tudi po izboljšanju stanja!

Primerjava izgleda kože pred in po uporabi gela Veneks Forte. Nadležne krčne žile izginejo, koži se povrne lepa, gladka površina brez nepravilnosti, hkrati pa se znebimo tudi otekanja nog in bolečin, ki spremljajo pojav krčnih žil.

*Zgornje slike so simbolične. Sam učinek gela ni tako zelo izrazit, se pa zgornjim slikam zelo približa. Trenutno smo v dogovoru s kupci, če lahko objavimo par njihovih slik prej-potem. V kolikor ste naš izdelek naročili in nam pošljete slike vam ob prejemu ustreznih slik (prej/potem) 1x Veneks Forte podarimo

slike izdelka
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)

znebite se nadležnih krčnih žil in bolečin!

veneks forte

13 SKRBNO IZBRANIH NARAVNIH SESTAVIN

Gel Veneks Forte vsebuje kombinacijo učinkovin (naravnih sestavin), kot je na tržišču še ni. Deluje na vse možne ravni preprečevanja krčnih žil (estetski izgled, spremljajoče bolečine, krči, srbenje). Vsebuje rastlinske ekstrakte, aktivna olja ter eterična olja, ki skupaj dosežejo sinergično delovanje, ki je dosti močnejše od posameznih sestavin.

Navadni divji kostanj

krepi napetost ven in zmanjšuje krhkost ter prepustnost kapilar, s čimer zmanjša otekanje, pospeši krvni obtok in izboljša presnovo v prizadetem tkivu.

NAVADNI GABEZ

vsebuje alantoin, ki ima vlažilni učinek, spodbuja rast in razmnoževanje celic in tako obnavlja tkiva. Izvleček gabeza deluje tudi protivnetno in protibolečinsko.

BODEČA LOBODIKA (korenika)

protivnetno in tonizirajoče delovanje. Njeni saponini izboljšajo slab pretok krvi v venah nog. Zmanjšuje tudi otekanje.

gROZDNE PEČKE

močan vir antioksidantov. Antioksidanti blokirajo oksidacijo lipidov in stabilizirajo celične membrane. Zavirajo propad kolagena, pomagajo pri premagovanju vnetij in preprečujejo strjevanje krvi.

AJDA

vsebuje največ antioksidanta rutina, ki pomaga zmanjševati oksidacijo maščob, s čimer ščiti celične membrane pred poškodbo. Zmanjšuje tudi prepustnost stene kapilar in izboljša cirkulacijo.

JAPONSKA SOFORA

pozitivno delovanje na zaplete pri kroničnem venskem popuščanju. Ima tudi protivnetne učinke, kar pripomore k hitremu izboljšanju simptomov povezanih z vnetjem ven.

BOROVNICE

delujejo antioksidativno, skrbijo za stabilizacijo kolagena, pomembnega za ohranjanje elastičnosti venskih žil. Delujejo tudi protivnetno in zmanjšajo prepustnost kapilarnih sten.

OBMORSKI BOR

lipidi, glikolipidi in fosfolipidi obmorskega bora delujejo ne samo proti otekanju nog, temveč pomagajo tudi pri utrujenosti in stresu.

ALOE VERA

pomaga blažiti bolečine, ki spremljajo krčne žile. kot hladilni tonik na koži deluje tudi protivnetno, hkrati pa s svojim izjemnim seznamom vitaminov in mineralov krepi kožni imunski sistem.

meta

ustvarja hladilni učinek, poleg tega pa deluje tudi protibolečinsko in anestetično. Pospešuje tudi prekrvavitev in sprošča mišice na mestu nanosa. Zelo je uspešna ob lajšanju mišičnih krčev.

GINKGO BILOBA

flavoni zavrejo prepustnost kapilar, blažijo žilne krče in širijo žile. Preprečijo in omilijo alergične reakcije, povzročene z različnimi alergeni, izboljšajo cirkulacijo in tudi prenos kisika skozi telo.

KAMILICA

deluje protivnetno, lajša bolečine, pomaga pri oteklinah in krčih v nogah, ter pri celjenju ran. Deluje tudi razstrupljevalno in protibakterijsko.

MAGNEZIJEVO OLJE

odpravlja mišične krče, deluje protibolečinsko, pomaga pri težavah s kožo (odmaši pore, pomaga preprečevati nastajanje mozoljev), naravno pospeši prekrvavitev.

veneks forte

KAKO DELUJE VENEKS FORTE?

Gel Veneks Forte se ob nanosu vpije globoko v kožo in deluje globinsko. Njegove skrbno izbrane sestavine krepijo napetost ven, zmanjšujejo krhkost in prepustnost kapilar ter pospešijo krvni obtok. Na takšen način gel poskrbi, da se žile razširijo, kri preteka po njih hitreje in otekanja se zmanjšajo. Stabilizira se tudi kolagen, kar dodatno pripomore k ohranjanju elastičnosti sten v žilah. Posledično to vodi do lepšega izgleda nog, manj utrujenosti v nogah, manj bolečin in nasploh izboljšanje stanja. 

AIRLESS SISTEM

 

Posebnost izdelka Veneks Forte je posebna embalaža s patentiranim Airless sistemom nanosa.

1. PREPROSTI NANOS

Uporaba izdelka je popolnoma enostavna. Odstranimo plastični delec, ki deluje kot pokrov luknjice. Ob nežnem pritisku iz embalaže iztisnemo vsebino. Ob končani uporabi, luknjico zapremo z plastičnim delcem, ki je temu namenjen.

2. V EMBALAŽI NE OSTANE NIČ

V embalaži je plošča, ki pomaga potiskati vsebino navzgor. Na dnu embalaže je luknjica, skozi katero preide zrak, ta ustvari pritisk in s pomočjo plošče se vsebina embalaže premakne navzgor, dokler ne iztisnemo vsega.

3. PREPREČI VSTOP ZRAKA

Embalaža je zasnovana, da prepreči kakršenkoli vstop zraka od zunaj. Ob potisku ustvarimo pritisk, ki vsebino potisne navzven. Pri tem zrak ostane zunaj embalaže. Tako vsebina ostane VEDNO SVEŽA, dokler je ne porabimo v celoti.

"Vsi rastlinski izvlečki, vitamini, antioksidanti in druge sestavine se razgrajujejo v prisotnosti zraka, zaradi česar začne učinkovitost slabeti. Še posebej to velja za izdelke z naravnimi sestavinami, zato je še kako pomembno, da je izdelek Veneks Forte v Airless embalaži, saj lahko le tako zagotovimo prvotno učinkovitost tudi po prvem nanosu."

OTEKLE, VNETE IN BOLEČE NOGE? NIČ VEČ!

veneks forte

VENEKS FORTE - GEL ZA KRČNE ŽILE

1 x Veneks Forte gel (1 x 200 ml)

CENA: 29,95€

Prihranite: xx€

Veneks Forte 2 + 1 GRATIS (3 x 200 ml)

CENA: 59,90€

Prihranite: 33,90€

ZA ŠE BOLJŠI UČINEK DOPOLNITE TERAPIJO s KOMPRESIJSKIMI NOGAVICAMI

MIRACLE SOCKS 2 + 1 GRATIS

Skupno prejmete 3 pare!

 

CENA: 24,95€

Strošek dostave:  3,95 € 

 Zmanjšajo otekline

 Pospešijo cirkulacijo

 Blažijo, pomirjajo utrujene noge in stopala

Plačilo je mogoče po povzetju, preko PayPala ali s kreditno kartico (preko sistema PayPal).

EKSPRESNA DOSTAVA

Naša zanesljiva kurirska služba zagotavlja, da naročeni izdelki nepoškodovani že naslednji delovni dan pridejo do vaših vrat. *

*Velja za vsa naročila, oddana do 15.00 ure.

VAREN NAKUP

Izdelek je registriran v Sloveniji, kar zagotavlja 100% varnost njegove uporabe. Plačilo po povzetju omogoča nakup brez rizika. *

*Plačate dostavljavcu, ko vam pripelje paket.

veneks forte

KOMENTARJI ZADOVOLJNIH STRANK

Večjih težav s krčnimi žilami sicer nikoli nisem imela, me pa je začel zelo motiti izgled in sem morala ukrepati. Veneks uporabljam šele kratek čas, rezultati pa so že zelo vidni.

Danica, 42 let

Ogromno sedim, zato se ne čudim ko so mi začele noge otekati. No ja, gibam se tudi bolj malo. Veneks Forte je čudež. Noge mi skorajda več ne otekajo in lažje se vstanem in hodim. Top.


Anja 39 let

Oba z ženo imava izrazite krčne žile. Poskusila sva že več mazil, nič ni prav pomagalo. Vse dokler nisva poskusila tega gela. Manj bolečin, manj izrazite krčne žile, res pomaga. Iz srca priporočam.

Igor, 69 let

Ponavadi sem skeptičen, a vseeno preizkusim stvari. Za krčne žile sem preizkusil že marsikaj, kar je tudi razlog zakj sem bil tukaj še bolj skeptičen. Nič več. Dejansko pomaga. Res.

Marjan, 46 let

Težav s krčnimi žilami vse do nosečnosti nisem imela. Potem pa, kar naenkrat, bolečine, težke noge in izrazitejše krčne žile na nogah. Res sem se prestrašila. Veneks me je rešil in ga res priporočam.

Irena, 36 let

Krčne žile me niso preveč motile, na koncu koncev nisem več mlada, ko pa so se začele pojavljati bolečine pa sem morala ukrepati. Nisem verjela da bo, ampak Veneks Forte mi je res pomagal.

Bojana, 68 let

veneks forte

POGOSTA VPRAŠANJA

Naročeno blago lahko plačate s plačilom po povzetju, kjer kupnino poravnate uslužbencu dostavne službe. Lahko pa plačate tudi preko sistema PayPal ali s plačilnimi karticami, tudi preko sistema PayPal.

Strošek dostave ob nakupu 1x Veneks Forte je 3,95€.

 

Ob nakupu 2x Veneks Forte je dostava BREZPLAČNA.

Paket praviloma prejmete že naslednji delovni dan saj vsa naročila prejeta do 15.00 ure odpošljemo še isti delovni dan.

 

Če naročite v petek ali med vikendom bo paket v torek že pri vas.

Če z izdelkom ne bi bili zadovoljni vam povrnemo celotno kupnino, vendar morate stroške vračila izdelka nositi sami. Tudi če ste ga že preveč porabili vračilo žal več ni možno.


A vendar, kar brez skrbi. Z našimi izdelki so kupci še kako zadovoljni.

Plačate šele po povzetju ali preko sistema PayPal, zato ste lahko popolnoma brez skrbi. Nasploh velja PayPal za enega izmed najbolj varnih plačilnih sredstvev na spletu.

 

Vsi izdelki so tudi registrirani v Sloveniji in redno testirani in pridelani pod strogim nadzorom.

 

Da ne omenimo ogromnega števila zadovoljnih strank.

Krčne žile se pojavijo zaradi več različnih dejavnikov, nekateri od teh so: 

 

 • dednost

 • prekomerno sedenje

 • nosečnost

 • intenzivna vadba

 • prekomerna telesna teža

 • kajenje

 • staranje

 

A kar brez skrbi, situacija ni brezupna. Če vse ostalo ne pomaga, Veneks Forte bo :).

Veneks Forte gel za krčne žile lahko uporabljajo vsi, ki se srečujejo s težavami s krčnimi žilami, otečenimi nogami, bolečinami in podobnim, ne glede na starost ali spol.

Popolnoma enostavno. Gel s pomočjo patentiranega pršila nanesete preko kože, preko katere razpršek dobro vtrete. 


Prejmete pa ob nakupu podrobna navodila o uporabi, zato kar brez skrbi.

Prve rezultate lahko vidimo že po 14 dneh redne uporabe gela. Najbolj optimalni rezultati pa so vidni v roku 1-2 mesecev redne uporabe. 

 

Nasploh pa priporočamo redno uporabo.

Razlogov za nastanek krčni žil in težav, ki so povezane z njimi je več. Nobena izmed rešitev (masaže, obveze, operacije, itd.) ni popolnoma 100% in težave s krčnimi se lahko ponovno pojavijo.

 

Z redno uporabo gela Veneks Forte se verjetnost ponovnega pojava krčnih žil zelo zmanjša ali celo izniči, zato vsekakor priporočamo redno uporabo.

Airless sistem je prav poseben sistem, ki poskrbi, da se po odprtju kakovost in učinkovitost gela ne zmanjša. Pravilo je namreč, da ko enkrat pridejo mazila v stik z zrakom zelo hitro tudi izgubijo prvotno učinkovitost.

 

Airless mehanizem poskrbi, da do tega ne pride, saj ob iztiskanju iz embalaže gel ne pride v stik z zrakom, zaradi česar bo enako svež in učinkovit tako prvi, kot zadnji dan uporabe.

Da, Veneks Forte vsebuje kakovostne, skrbno izbrane in popolnoma naravne sestavine. 

 


Gel Veneks Forte vsebuje kombinacijo učinkovin (naravnih sestavin), kot je na tržišču še ni. Deluje na vse možne ravni preprečevanja krčnih žil (estetski izgled, spremeljajoče bolečine, krči, srbenje). Vsebuje rastlinske ekstrakte, aktivna olja ter eterična olja, ki skupaj dosežejo sinergično delovanje, ki je dosti močnejše od posameznih sestavin.

Gel Veneks Forte ima v svoji sestavi popolno kombinacijo kar 13 naravnih sestavin, ki so bile skrbno izbrane zaradi svojih izjemnih učinkov.

 

Veneks Forte vsebuje: izvleček navadnega divjega kostanja, navadni gabez, koreniko bodeče lovorike, grozdne pečke, ajdo, japonsko soforo, borovnice, obmorski bor, aloe vero, meto, ginkgo bilobo, kamilico in magnezijevo olje.

To je popolnoma odvisno od potrebe vsakega posameznika in površine nanosa gela.  

Krčne žile ob prvotnem pojavu ne povzročajo večjih težav, razen estetskega izgleda, a če ne ukrepamo, lahko to privede do bolečin v nogah, srbenja, krčev in mnogih drugih težav. 

 

Zato, če že ne zaradi izboljšanja izgleda nog, poskrbite za krčne žile že zaradi tega, da se tem težavam kasneje izognete.

nič več otekanja nog in bolečin!

Kakovost za nas ni samo beseda, je način življenja.

Začetki Cveta narave segajo vse v leto 1990, ko smo želeli uporabnikom ponuditi najkakovostnejše naravne izdelke, katerih recepture ves čas obstoja izpolnjujejo najvišje tehnične standarde. Pred nekaj leti smo začeli proizvajati našo premium linijo izdelkov, katerih recepture razvijamo v vrhunsko opremljenih laboratorijih, v katerih imamo strokovno podkovan tim biokemikov, nutricionistov in zdravnikov. Razvili smo več  kot 14 vrhunskih produktov, ki vsebujejo 55 naravnih sestavin in skupaj zagotavljajo 120 zdravstvenih učinkovanj. Vaše zdravje nam je resnično pomembno!